Zone fokusa

Si želite, da bi vaš bivalni prostor deloval lepo, urejeno in pospravljeno, hkrati pa imate toliko različnih predmetov, ki jih vedno potrebujete pri roki?

Ustvarite v stanovanju zone fokusa. Izberite del prostora, ki mu boste namenili vso pozornost in tam grupirajte vse predmete, tudi če so različnih dimenzij, barv in tekstur. Ne hitite. Dajte si več časa in se poigravajte s kombiniranjem na videz nezdružljivih dekorativnih detajlov. Presenečeni boste, kaj vse se da narediti s takšnim kreativnim ustvarjanjem.

Predalčnik, komoda, mizica … dodelite jim povsem nove zadolžitve. Preostali prostor pa opremite minimalistično. Tako bo vaše stanovanje videti urejeno in pospravljeno, zona fokusa pa bo delovala kot skrbno izbran detajl.

Za tiste, ki ste v tem neizkušeni oziroma se boste v tem preizkusili celo prvič, še nekaj nasvetov. Stopite korak nazaj in iz prostora, ki ga želite preurediti umaknite vse. Ja, prav ste prebrali. Vse! Potem pa predmete vnašajte v prostor, vendar počasi, premišljeno in postopno. Detajl za detajlom. S tem pristopom boste prostor gledali z drugačnimi očmi. Predmete, ki jih ne potrebujete več, ali pa se vam zanje zdi, da niso našli svojega prostora, umaknite. Poiščite zanje prostor nekje drugje.

Izdelujemo pohištvo in pohištvene detajle po naročilu. Pokličite nas, skupaj bomo izbrali nov predalčnik, mizico, komodo ali knjižno omaro, ki bo v vašem stanovanju postala nova zona fokusa.

POHIŠTVO KRISTANC d.o.o., Izdelava pohištva po naročilu

VSAK KOS JE UNIKAT. TAKO KOT VI.