Delovni kotiček

Novi korona virus je mnogim spremenil način življenja. V svojem domu smo morali tako rekoč na vrat na nos poiskati prostor za delo od doma, za mlajšo generacijo pa ustvariti prostor za učenje na daljavo. Verjamemo, da ste mnogi zaskrbljeno ogledovali svoj dom in ugotavljali, da ste bili prepričani, da ste pri snovanju svojega doma pomislili prav na vse. Razen, seveda, na pandemijo :/

 
Domača pisarna

Izdelava pisalnih miz in delovnih kotičkov

                         

Nova situacija je tako marsikoga neusmiljeno potisnila v kot. Ampak, hej! Obstaja tudi dobra novica. Za izdelavo pohištva po meri, kjer lahko izkoristimo prav vsak centimeter in kot, smo specialisti prav mi.

Pokličite nas, če vaša družina potrebuje nov kotiček za delo ali učenje. Skupaj z vami bomo poiskali prostor, ga izmerili in naredili načrt vaše nove pisarne, ki bo lahko služila tako za on-line sestanke, kot tudi za pouk.

Izdelujemo vse vrste pisarniške opreme po meri. Pisalne mize, računalniške mize, predalnike za tiskalnike, omare za registratorje, predalčnike, poličnike, …

Svetujemo, poiščemo praktične rešitve, izrišemo, izdelamo in montiramo.

Naša “hišna specialiteta” pa so mobilne  domače pisarne na kolesih, ki jih lahko po potrebi prestavljate iz prostora v prostor.

 

Pohištvo Kristanc d.o.o.

Vsak kos je unikat. Tako kot vi.

Tel.: 03 49 000 83

E.mail: info@pohistvo-kristanc.si

Oblazinjene postelje

Kakovosten spanec je zelo pomemben za naše zdravje. Toliko kot telovadba in zdrava prehrana. Na žalost pa današnji način življenja bistveno vpliva na naš naravni ritem spanja. Ljudje še nikoli prej nismo spali tako malo, kakovost našega spanca pa se je drastično zmanjšala. Če želimo dan začeti z nasmehom, je izbira prave postelje odločilnega pomena.

V našem podjetju izdelujemo postelje po vaših željah. V zadnjem času imamo največ povpraševanja po višjih in pa oblazinjenih posteljah. Naši mojstri tapeciranja vam bodo pomagali pri kreiranju vaše sanjske tapecirane postelje. Skupaj z vami bodo izbrali blago, obliko in detajle. Oblazinimo lahko cele postelje ali samo vzglavnike. Oblazinjenje je lahko iz tekstila, usnja, ali v kombinaciji obojega.

     

Si želite osvežiti svojo staro spalnico? Razmislite o menjavi postelje. Prepričani smo, da vas bodo mehke linije oblazinjenih postelj povsem prevzele. Takšno posteljo lahko kombinirate s katerimkoli pohištvom iz lesa. Še več! Vaša nova spalnica bo z novo oblazinjeno posteljo dobila dodatno toplino in bo zažarela v povsem novi luči.

Privoščite si miren in udoben spanec v oblazinjenih posteljah izdelanih po vaših željah in merah!

Pohištvo Kristanc d.o.o.

Izdelava pohištva po meri

Just water&love please

Nekateri prostori v našem domu potrebujejo zgolj vodo (in nekaj ljubezni). Drugi pač, potrebujejo še nekaj več. Če ne verjamete, pomislite samo, če bi iz svojega stanovanja odstranili vse manjše kose pohištva, slike, vaze in druge okraske. Dobili bi pusto stanovanje, brez osebnosti.

Zato imamo pri načrtovanju vašega novega pohištva ves čas v mislih vse adute vašega stanovanja. S spretnim izborom vseh kosov pohištva, detajlov in tekstila, se da še tako majhno stanovanjsko enoto napolniti z udobjem.

Pri Pohištvu Kristanc izdelujemo pohištvo po meri. Sledimo vašim željam in potrebam, vseeno pa bdimo nad tem, da vaša nova kuhinja (ki smo jo pravkar izdelali po meri), ali nova dnevna soba (ki smo jo ure in ure snovali skupaj z vami), zasedata strateške položaje v vašem domu.

Pohištvo Kristanc d.o.o.

Vsak kos je unikat.

Tako kot vi!

Osvežite svoj dom

Ste se že kdaj ujeli pri razmišljanju, da je vaše stanovanje postalo dolgočasno? Ste naveličani stare sedežne garniture in drugega pohištva? Bi radi v svoj življenjski prostor vnesli nekaj svežine, pa za korenito stilsko preobrazbo nimate dovolj denarja? Ne skrbite! Ponujamo vam nekaj poceni rešitev.

Dekorativne blazine: oblazinjeno pohištvo lahko poživite že z nekaj novimi dekorativnimi blazinami. Teh imate lahko “na zalogi” več vrst in jih enostavno prilagajate zimskemu času ali vzdušju. Tople, zemeljske barve uporabite za hladne dni, blazine intenzivnih barv prihranite za pomlad in poletje, v prazničnem času pa lahko uporabite blazine s prazničnim motivom. Vaše božično razpoloženje bo še boljše, če vas bo ob prihodu domov na vašem priljubljenem fotelju pričakala blazina z motivom jelenčka Rudolfa, ali pa za Valentinovo blazina z motivom srca.

Zavese: Zavese so priljubljen detajl z močnim dekorativnim efektom. Tako kot blazine, lahko tudi zavese prilagodite zimskem času in vzdušju. Poigrajte se z dvema vrstama tkanin. Vzemite eno tkanino nevtralne barve in nevtralnim vzorcem. Druga tkanina pa naj bo tanjša, zračna in z opaznim bogatim vzorcem. Le to po potrebi in želji menjajte ter spreminjajte videz prostora. Previdni bodite le, da ne uporabite težkih zaves in zaves z bogatim vzorcem v majhnih prostorih.

Preproge: Preproge lahko izjemno osvežijo prostor. Dandanes je v trgovinah ponudba preprog zares ogromna. Izbirate lahko med različnimi barvami, materiali in vzorci. Kombinirate jo lahko s tapeto ali barvo zidu. Če se vam pa barvanje sten in lepljenje tapet še vseeno zdi prevelik poseg, pa jo preprosto kombinirajte z novim svečnikom ali vazo s suhim cvetjem. In če se vam zdi preproga bolj zimski detajl – še boljše! Čez poletje jo nekam pospravite. V zimskem času jo boste zopet potrebovali, ko boste z njo zopet “osveževali” svoj dom.

Zidni in drugi okraski: Zapomnite si: slike, ure, ogledala in drugi okraski so instant rešitev za osvežitev prostorov. Preden se pa zapodite v trgovine in zapravite denar za nove predmete, razmislite, ali bi mogoče lahko kako uporabili stare. Včasih je dovolj, če slike po prostorih samo prerazporedimo. Včasih zadostuje, da jim zamenjamo vrstni red. Ali pa samo okvir. Tudi vazam in svečnikom lahko drugje dodelimo njihove zadolžitve. Včasih imamo možnosti na pretek, samo ne spomnimo se nanje.

No, če vas še vseeno nismo uspeli prepričati in si v svojem domu želite nekaj zares, zares novega, potem pokličite nas.

Izdelujemo pohištvo po meri in vaših željah. Še prej pa svetujemo, oblikujemo, izrišemo in vam predstavimo novo podobo vašega doma. Kuhinje po meri, vgradne omare po naročilu, otroške in mladinske sobe po željah in meri vaših najmlajših, ter ostalo pohištvo v dnevnih sobah, spalnicah in predsobah. Pokličite nas, in skupaj bomo osveževali 🙂

Pohištvo Kristanc

Vsak kos je unikat. Tako kot vi.

Otroška soba po meri

Soba za dva

Vaši otroci odraščajo, vi pa imate na voljo samo eno otroško sobico? To težavo večina družin rešuje s pogradi. Tudi naša nova stranka, ki nam je zaupala izdelavo mladinske sobe po meri, ni imela druge rešitve. Vendar že ko nam je izročila tloris sobe, nam je zaupala, da je naveličana starih in zdolgočasenih pogradov in da si želi nekaj povsem novega, razgibanega.

Ponudili smo ji idejno zasnovo njenega novega pohištva, ki ji je bila takoj všeč. V prostor smo umestili dovolj omar in odlagalnih polic, hkrati pa ohranili svetlobo, predvsem pa pustili dovolj “zraka”. Ni hujšega, če je prostor prenatrpan z opremo.

Preverite, mogoče bi predlagana rešitev tudi vas rešila iz prostorske stiske. Če pa potrebujete tudi izdelavo pohištva po meri, pa pokličite nas. Z veseljem bomo preuredili sobo vašim malčkom ali najstnikom.