Oblazinjene postelje

Kakovosten spanec je zelo pomemben za naše zdravje. Toliko kot telovadba in zdrava prehrana. Na žalost pa današnji način življenja bistveno vpliva na naš naravni ritem spanja. Ljudje še nikoli prej nismo spali tako malo, kakovost našega spanca pa se je drastično zmanjšala. Če želimo dan začeti z nasmehom, je izbira prave postelje odločilnega pomena.

V našem podjetju izdelujemo postelje po vaših željah. V zadnjem času imamo največ povpraševanja po višjih in pa oblazinjenih posteljah. Naši mojstri tapeciranja vam bodo pomagali pri kreiranju vaše sanjske tapecirane postelje. Skupaj z vami bodo izbrali blago, obliko in detajle. Oblazinimo lahko cele postelje ali samo vzglavnike. Oblazinjenje je lahko iz tekstila, usnja, ali v kombinaciji obojega.

     

Si želite osvežiti svojo staro spalnico? Razmislite o menjavi postelje. Prepričani smo, da vas bodo mehke linije oblazinjenih postelj povsem prevzele. Takšno posteljo lahko kombinirate s katerimkoli pohištvom iz lesa. Še več! Vaša nova spalnica bo z novo oblazinjeno posteljo dobila dodatno toplino in bo zažarela v povsem novi luči.

Privoščite si miren in udoben spanec v oblazinjenih posteljah izdelanih po vaših željah in merah!

Pohištvo Kristanc d.o.o.