Na tesnem s prostorom?

Velikokrat se zgodi, da vstopim v stanovanje in še preden si sezujem čevlje in se dobro razkomotim, že se vame zazre nekaj parov oči, ki se pritožuje nad majhnim prostorom.

Na tesnem s prostorom, torej? Hmm…

Recimo bobu bob. Vsi že od otroštva sanjamo, da bomo živeli v razkošnih vilah, da se bomo vozili v velikih avtomobilih in da bomo lahko zapravljali denar brez omejitev. Vendar, imamo, kar imamo, zato poskušajmo narediti iz tega največ. Poglejmo torej na situacijo iz dobre plati …

Ker opremljate omejeno število kvadratov, si lahko privoščite dražje materiale. Če izbirate parket, boste primaknili le nekaj več, ampak zato boste uživali v pravem luksuzu. Če izbirate keramične ploščice, lahko izberete najelegantnejše, še vedno ne boste bankrotirali. Saj jih ne potrebujete veliko. In teh nekaj metrov lahko resnično pričara poseben efekt v vašem stanovanju.

Kaj pa pohištvo?

Opremljanje majhnega stanovanja je podvig, ki se ga nikoli ne lotimo brez planiranja. Je svojevrsten izziv. Sprejmite ga. To, da živite v manjšem stanovanju še ne pomeni, da se morate omejiti na najosnovnejše. Vsak prostor ima lahko več funkcij. Poigrajte se z razporedom in ustvarite najvišjo raven funkcionalnosti, ne da bi žrtvovali udobje.

Je rešitev v opremi, ki se bo prilagajala prostoru? V omarah, ki bodo narejene “od-do” in zapolnile prostor do zadnjega milimetra? Ne vedno. Razmislite raje o večnamenskem pohištvu, takem, ki ga boste lahko po potrebi premikali in uporabljali na več načinov. Obstajajo pametne rešitve, samo poiskati jih je treba.

Vztrajajte tudi pri tem, da dobite vizuelno povezan prostor, celovit in zračen. Naredite revizijo svojega doma. Odstranite kose pohištva, ki se kar sami od sebe ponujajo, da bi vzdrževali nered in pa tiste, ki prostor dušijo. Naš dom namreč lahko kaj hitro postane prepoln predmetov, ki jih dalj časa ne uporabljamo, ali pa celo takšnih, ki jih sploh več ne uporabljamo.

Pokličite nas in dogovorili se bomo za sestanek. Preučili bomo vse možnosti in poiskali rešitve, ki ne bodo samo funkcionalne. Poskrbeli bomo, da bodo tudi modne, všečne in bodo izkazovale vaš osebni stil.

Izdelujemo vse vrste pohištva po naročilu, kakovostno in po ugodni ceni.

Pohištvo Kristanc d.o.o.

Vsak kos je unikat. Tako kot vi.